17 Νοεμβρίου 2014

Προσλήφθηκε η Πλούμη Αθανασία, ως ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Ξηρομέρου Ερ. Γαλούνη για θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Ο δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, μετά την πρόσληψη της Στελλάτου Κωνσταντίνας, ως ειδική συνεργάτης, προχώρησε και στην πρόσληψη νέας συνεργάτιδος, της Αθανασίας Πλούμη, για θέματα σχετικά με τον  Τομέα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.
      Σύμφωνα με τις σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια” πρόκειται για την: Αθανασία Πλούμη του Δημητρίου, η οποία προσλήφθηκε ως ειδική συνεργάτιδα, για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
       Η ανωτέρω θα παρέχει συμβουλές, συμβουλές για θέματα σχετικά με τον Τομέα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και ειδικότερα για α) την προώθηση και ανάπτυξη του εθελοντισμού β) την  συμμετοχή σε δράσεις που αποσκοπούν στην υποστήριξη και  κοινωνική φροντίδα της βρεφικής και παιδικής ηλικίας και της τρίτης ηλικίας, τη μελέτη και εφαρμογή σχετικών κοινωνικών προγραμμάτων, κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.....




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ             
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας   
T.K. 300 06    
Αστακός, 03.10.2014    
Αριθ. Πρωτ.  13160 
                                                                                      
ΘΕΜΑ :   Πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη 

 ΑΠΟΦΑΣΗ 88 /2014


Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

      Προσλαμβάνει την Πλούμη Αθανασία του Δημητρίου ως Ειδική Συνεργάτη για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
     Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα σχετικά με τον Τομέα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και ειδικότερα για 
α) την προώθηση και ανάπτυξη του εθελοντισμού και της κοινωνικήςαλληλεγγύης με τη δημιουργία τοπικών δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης, εθελοντικών οργανώσεων και ομάδων  εθελοντών που θα δραστηριοποιούνται για την επίτευξη των στόχων και την υποβοήθηση του  έργου της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης του Δήμου και 
β) την  συμμετοχή σε δράσεις που αποσκοπούν στην υποστήριξη και  κοινωνική φροντίδα της βρεφικής και παιδικής ηλικίας και της τρίτης ηλικίας, τη μελέτη και εφαρμογή σχετικών κοινωνικών προγραμμάτων.

    Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών. Η συνολική δαπάνη προϋπολογίζεται σε 10.040,00€ και  2.829,79€θα βαρύνει τους KA 00-6031.001 και KA 00-6053.001 του  προϋπολογισμού έτους 2014, αντίστοιχα.  


  Η παρούσα να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως 

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
 ΓΑΛΟΥΝΗΣ  ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *