17 Νοεμβρίου 2014

Προσλήφθηκε η Στελλάτου Κωνσταντίνα, ως ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Ξηρομέρου Ερ. Γαλούνη για θέματα περιβάλλοντος

 Προσλήφθηκε, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου (ορισμένου χρόνου), η νέα συνεργάτης του Δημάρχου Ξηρομέρου Ερωτόκριτου Γαλούνη. 
      Σύμφωνα με τις σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια” πρόκειται για την:  Στελλάτου Κωνσταντίνα του Δημητρίου, ως ειδική συνεργάτιδα, για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
     Η ανωτέρω θα παρέχει συμβουλές σε θέματα σχετικά με τον Τομέα Περιβάλλοντος και ειδικότερα: 
α)-με την εκπόνηση τοπικών προγραμμάτων για την προστασία και αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος, στο πλαίσιο των εθνικών και ευρωπαϊκών πολιτικών και 
β)-την προστασία και διαχείριση των υδάτινων πόρων, την προστασία των εσωτερικών υδάτων από την αλιεία (λίμνες) και τη καταπολέμηση της ρύπανσης στην περιφέρειά τους.
Δείτε την απόφαση:.............



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
Αστακός, 03.10.2014
 Αριθ. Πρωτ. 13159

ΘΕΜΑ: Πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη

ΑΠΟΦΑΣΗ
87 /2014

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

     Προσλαμβάνει την Στελλάτου Κωνσταντίνα του Δημητρίου ως Ειδική Συνεργάτη για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
      Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. 
     Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα σχετικά με τον Τομέα Περιβάλλοντος και ειδικότερα α) με την εκπόνηση τοπικών προγραμμάτων για την προστασία και αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος, στο πλαίσιο των εθνικών και ευρωπαϊκών πολιτικών και β) την προστασία και διαχείριση των υδάτινων πόρων, την προστασία των εσωτερικών υδάτων από την αλιεία (λίμνες) και τη καταπολέμηση της ρύπανσης στην περιφέρειά τους.
      Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών.
         Η συνολική δαπάνη προϋπολογίζεται σε 10.040,00€ και 2.829,79€ θα βαρύνει τους KA 00-6031.001 και KA 00-6053.001 του προϋπολογισμού έτους 2014, αντίστοιχα.

Η παρούσα να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *